fbpx

Get inspired

Creatief vergaderen bij space4

Op zoek naar een mooie, inspirerende en unieke vergaderlocatie in het  centrum van Eindhoven? Dan is space4 de perfecte oplossing. Midden in de stad biedt space4 een ontspannen omgeving voor je vergadering, workshop, training of event!

prachtige ruimtes

klanten gingen je voor

vergaderingen sinds april 2019

Een inspirerende omgeving

Een omgeving kan zóveel doen voor een vergadering, workshop of offsite. Daarom zijn onze ruimtes net even wat anders dan je gewend bent. Wij bieden 3 totaal verschillende ruimtes, met als overeenkomst dat ze allemaal beschikken over veel daglicht, een hoop planten, een inspirerende inrichting, heerlijke stoelen én alle tools om jouw vergadering, training of workshop tot een succes te maken!

Geen verrassingen achteraf

Wij vinden transparantie super belangrijk! Daarom werken we bij space4 met all-in prijzen. Dat betekent dat het gebruik van onze faciliteiten, maar ook het gebruik van luxe koffie, verse thee, fris, water, fruit en kleine snacks allemaal inclusief is. Ook staat er altijd wat lekkers klaar bij binnenkomst. Zo combineren we het nuttige met het aangename ;).

In elke ruimte is standaard het volgende aanwezig:

– minstens 1 tv-scherm

– een whiteboard

– minstens 1 flip-over

– een trolley vol met stiften, post-its en tape

Ontbijt, lunch, borrelplank of overnachting regelen we graag voor je in samenwerking met onze collega’s uit de buurt. Mocht je hier vragen over hebben, neem dan gerust even contact met ons op. Dat kan via ons contactformulier, maar je kunt ons natuurlijk ook gewoon mailen! 

Onze klanten